söndag, maj 06, 2007

Stålmannensex med handbojor och batonger.

Ni vet hur det funkar med sånna här grejer som en kompis kompis har varit med om. Jag har en sådan att bjuda på idag.

Det var en kompis kompis och dennes pojkvän som hade bestämt sig för att piffa till sitt sexliv genom lite rollspel. Det är väl varje flickas dröm att få den magiska kramen av Stålmannen. Iklädd tajta trikåer med tillbehör klättrade han sedan upp ovanpå en garderob som stod vid fotänden av sängen medan hans flickvän låg förväntansfullt fastspänd i handbojor nedanför. Problemet var bara det att det var alltför trångt ovanpå garderoben så att Stålmannen kläms fast där uppe och den stora finalen uteblir. Skrikande tillkallas sedan polisen. Det måste ju räknas in som förmån att få rycka ut på sånna larm.

Har äntligen haft en sovmorgon av sömn. Det har känts lite illa att ha en massa tillgång till sovbar morgontid men sömnen har uteblivit. Jag kanske håller på att stressa ner lite. Tur för jag har kännt av ett annalkande psykbryt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var det inte en batmankostym?
/ Jenny

Bessie sa...

Skit! Var det? Var det din kompis?

Anonym sa...

Jag hört det från en kompis pojkvän vars kompis var granne med detta par. Under middagen hörde de någon dunka och skrika och trodde någon var skadad. De ringde på och fösökte öppna, men det var låst. De insåg att någon behövde hjälp.. De ringde polisen och då uppdagades allt..
Vet till och med staden för denna händelse...
/ Jenny

Bessie sa...

Batman har ju så osexiga öron!