fredag, augusti 17, 2007

Piss-screen

Genialt! Ett bilspel som styrs av hur strålen träffar i pissoaren. Det känns också som att man ökar risken för att hela rummet ska få sig en dusch för körningen brukar väl oftast inte bli bättre ju mer man dricker. Önskar jag bara att något motsvarande kunde uppfinns för tjejtoaletter. Annars får jag sätta mitt hopp till att minimalistiska badrum utan speglar får en uppsving igen, alternativt att lokalhyrorna skulle stiga så mycket så att krogarna tvingades skära ned på ståyta i båsen. Det kanske är en dum fråga men varför skulle det gå snabbare om man går in flera samtidigt på en toalett? Blir det inte bara lite trängre och bökigare?

På tal om badrum så damp instruktionsboken för kaklet(?) ned på dörrmattan. Denna badrumsbibel tar upp viktiga frågor så som fläckborttagning på kakel. Texten lyder:

- Choklad, fett, frukt, glass, grädde, juice, kaffe, läsk, saft, te, vin, ägg, öl, exkrementer,hudavlagringar, tvålrester, kräkningar och urin tas bort med ljummet vatten med svagt alkaliskt rengöringsmedel.
- Asfalt,, gummi, olja, skokräm, sot, färgkritor, tusch,, läppstift eller parfym tas bort med tvättnafta, lacknafta eller aceton.
- Blod tas bort med kallt vatten.
- Mögel tas bort genom att byta fog.


Låter som ett fall av Good times gone bad

Dagens låttips; Sahara hotnights- Quite A Feeling

Inga kommentarer: